Om mig

 Vi er et mindre, men seriøst marketingbureau med fokus på Facebook annoncering.

Lasse B. Svenningsen

Stifter og indehaver

 Som kunde hos os, er man ikke bare én kunde! Vi tænker alle vores kunder som samarbejdspartnere – vi har først succes, når vores kunder har succes. Vi går kreativt til værks, arbejder grundigt og dybdegående med data og elsker at teste. Alt hvad der har med annonceringen at gøre varetager vi – content, creative, landingpages osv. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder – vi glæder os til at høre fra dig!

 Vimeso Marketing er et officielt Facebook bureau, som betyder at vi er ét ud af få i Danmark, som har vores egen tilknyttet Partner Manager hos Facebook i Dublin. Dette betyder bl.a. at vi har en direkte kontakt til Facebook, altid adgang til nyeste viden og og rådgivning. Dette sikre altid at vores kunder har adgang til nyeste annonce-værktøjer, viden og at vi sparre direkte med Facebook ift. vores kunders Facebook og Instagram annoncering. Denne blåstempling kommer sig af vores tidligere- og nuværende resultater som vi har skabt for vores kunder. Vi er eksperter til at omsætte data til værdifuld viden, som kommer til udtryk gennem kreative annonceringer og værdifuld eksponering af din virksomhed.

Ut enim ad minima veniam

Eksperter i Facebook annoncSed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Skal jeg også hjælpe dig?

 Alle vores kunder er vores samarbejdspartnere – vi har først succes, når vores kunder har succes. Vi går kreativt til værks, arbejder grundigt og dybdegående med data og elsker at teste. Alt hvad der har med annonceringen at gøre varetager vi – content, creative, landingpages osv. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder.

Skal jeg komme med et bud på, hvordan vi kan optimere jeres annoncering på Facebook? Bliv kontaktet af mig i dag.

Privacy Preference Center