Altid 

Eksperter i skræddersyet Facebook annoncering.

Hos VIMESO ved vi, hvad der skal til for at opnå resultater gennem målrettet og skarp Facebook annoncering. Uanset om dit fokus er B2B eller B2C, så kan vi hjælpe dig inden for de følgende områder:· Sælge flere produkter· Skaffe tilmeldinger til dit arrangement· Få flere personer tilmeldt til dit nyhedsbrev· Brande din virksomhed· Generere flere leads· Rekruttere nye medarbejdereMed vores tætte kontakt til vores danske Partner Manager hos Facebook i Dublin, har vi altid adgang til den nyeste data, de nyeste udvidelser og de nyeste tiltag fra Facebook, før vores konkurrenter har det. Og som kunde hos os, får du den samme fordel.
Mange års erfaring

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Flere konverteringer

Hvad enten du ønsker flere signups til dit nyhedsbrev, sælge flere produkter eller generere leads, så kan vi hjælpe. Vi har både erfaring med B2C og B2B, og vi er kendt for at skabe resultater på alle 3 fronter.

Fokus på ROAS

ROAS står for Return on Ad Spend og ber en måde at beregne effekten af ens markedføring på. Vi har flere cases med over 10 x ROAS, hvilket kort sagt betyder, at hvis vi har brugt 1 kr. så kommer der 10 kr. ind.

Brande din virksomhed

Er din virksomhed ny i branchen, så er branding vigtigt. I dag er der så mange veletablerede webshops og websites, så man er nød ti lat skille sig og være anderledes. Vi elsker at teste og se hvad der virker bedst for den enkelte case.

Fingeren på pulsen...

Når det kommer til det dynamiske og spændende univers af annoncering på Facebook, har vi hos VIMESO altid fingeren på pulsen – Vi tænker altid i nye og kreative højder, og elsker at splitteste – særligt i direkte samarbejde med Facebook i Dublin. For os er det altafgørende, at vores kunder føler sig trygge ved at overlade en del af deres virksomheds ansvar til os. Derfor tager vi os den fornødne tid til at forstå kundens forretning og lytte til deres ønsker, samt mål, netop for at yde den bedste service. Hos VIMESO ønsker vi, at du som kunde får den bedst mulige online annoncering og kommunikation i form af målrettede og præciserende strategier. Vi er eksperter i at omsætte data til værdifuld viden, som kommer til udtryk gennem kreative annonceringer og værdifuld eksponering af din virksomhed.

Bliv kontaktet

Skal jeg komme med et bud på, hvordan vi kan optimere jeres annoncering på Facebook? Bliv kontaktet af mig i dag.

bliv kontaktet

Skal jeg også hjælpe dig?

Alle vores kunder er vores samarbejdspartnere – vi har først succes, når vores kunder har succes. Vi går kreativt til værks, arbejder grundigt og dybdegående med data og elsker at teste. Alt hvad der har med annonceringen at gøre varetager vi – content, creative, landingpages osv. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder.
Bliv kontaktet