En-til-en facebook kursus til dig, der vil ramme din målgruppe endnu mere præcis.

Vi lever i en tid, hvor en stor del af virksomhederne er tilstede på de sociale medier, og hvor Facebook især fører an. Facebook rummer et stort potentiale for de fleste virksomheder, men det er langt fra alle, der formår at udnytte mulighederne optimalt.
Her kommer vi ind i billedet. Vi har specialiseret os i annoncering på både Facebook og Instagram, og vi altid opdaterede på de nyeste trends og teknologier. Med vores 1-til-1 Facebook Kursus giver vi dig redskaberne, der skaber resultater for din virksomhed.

Det får du på vores Facebook kursus

Hvis du vælger et Facebook kursus hos os, så sørger vi får, at du blive bedst muligt klædt på til at skabe gode og målbare resultater for din virksomhed, så du alt efter dine mål eksempelvis får flere til at:

  • Tilmelde sig dit nyhedsbrev
  • Købe dine produkter
  • Besøge din hjemmeside
  • Like din Facebook side

Vi er fuldt ud beviste om, at de fleste virksomheder er forskellige, og derfor tilpasser vi selvfølgelig vores kurser til din virksomhed og dine behov. Et Facebook kursus strækker sig typisk over én eller to dage, hvor du får følgende:

  • Oplæring i Facebook Power Editor
  • Konsulent timer før og efter kurset (Opsætning, optimering mm. af kampagner)
  • Oplæring i- og af brugen af retargeting
  • Forståelse for kampagnestruktur
  • Alle de spørgsmål du vil stille, uden at blive forstyrret af 20 andre kursister.
  • Forplejning under kurset. (Hvis det holdes hos os)

Jonas Thestrup, Co-founder, Speakarts

Har haft et 1-til-1 Facebook kursus med Lasse i Facebook Marketing og jeg gik der fra med så meget viden, at jeg nærmest ikke vidste, hvor jeg skulle starte. Lasse tog udgangspunkt i den konkrete virksomhed og materialet var tilpasset dertil. Sammen opsatte vi annoncer og målgrupper, således at jeg fik konkret hands-on erfaring med annoncering. Alt i alt et sindsyg godt kursus, som har klædt mig på til at igangsætte virksomhedens Facebook marketing.

Bliv kontaktet

Kunne du tænke dig at blive bedre til at annoncere på Facebook? Bliv kontaktet i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

bliv kontaktet

Skal jeg også hjælpe dig?

Alle vores kunder er vores samarbejdspartnere – vi har først succes, når vores kunder har succes. Vi går kreativt til værks, arbejder grundigt og dybdegående med data og elsker at teste. Alt hvad der har med annonceringen at gøre varetager vi – content, creative, landingpages osv. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder.
Bliv kontaktet