Instagram annoncering
Vi rammer din målgruppe – bredere og præcist med med Instagram annoncering!
Annoncering på Instagram er det nyeste inden for marketing på de sociale medier, hvilket gør at vi kan tage din annoncering til nye højder.

Vimeso inviterer dig til et online Instagram fællesskab, hvor vi hjælper din virksomhed med at dele jeres historier med din engageret målgruppe i et kreativt miljø – et billede ad gangen og en video ad gangen.

Hos Vimeso hjælper vi ikke blot med opsætning af dine annoncer på Instagram – vi rådgiver dig også, så du er klædt bedst muligt på til at trække endnu flere kunder ind i din forretning med Instagram annoncering.

Skal vi hjælpe dig?


Vi hjælper bl.a.

Brugte-ref-1
MP-ref
Teeshoppen_ref
mo-ref
Hvorfor Instagram annoncering?
Annoncering på Instagram har et enormt marketing potentiale som ikke kun er populært – men også har vokset sig stort med rekordfart. Alene herhjemme er mere end 500.000 danskere på Instagram.

Knap en kvart million danskere bruger tilmed det sociale medie dagligt, og du har dermed mulighed for at ramme rigtig mange potentielle kunder med dine annoncer.

Der ligger med andre ord et enormt kundesegment og venter på, at vi elegant placerer netop dine produkter eller ydelser lige for fødderne af dem. En af de helt store fordele ved annoncering på Instagram er, at det populære medie er ejet af Facebook. Integrationen mellem de to største platforme er med til at styrke dit brand og dit salgsformål med sikre og effektive segmenteringsmuligheder, som modulet Power Editor åbner for. Annonceringsmodulet går igen for annoncører, som ønsker at sprede budskaber om produkter og services på Instagram.

Hvad vores kunder siger om os:
Slå to fluer med ét smæk!

Annoncering på tværs af Instagram og Facebook kræver ét klik. Dette giver dig og din virksomhed stærkere gennemslagskraft og endnu bedre indsigt, rapportering og inddragelse af dine nuværende og potentielle kunder ved at udnytte Facebooks erfaring og viden om de enkelte brugere.

Vimeso tilbyder dig og din virksomhed super skarpe og målrettede annonceringer ved at opbygge kreativ tagging og retagging, som er med til at understøtte dit brand og direkte respons. Vi kan med andre ord udnytte vores erfaring og kompetencer med Power Editor, når vi skyder din forretning ud over stepperne med annoncer på Instagram.

Kampagneopsætning – få en effektiv struktur på din marketing

Ligesom med meget andet i en forretning – gælder det om at komme godt fra start med din Instagram annoncering.

Hos Vimeso hjælper vi dig med alt fra rådgivning og opstart af kampagner til opfølgning og indsamling af data. Dette indebærer, at du får opbygget en ordentlig kampagnestruktur. Din kampagneopsætning skal både tage hensyn til målgruppe, pris, konvertering og effektivitet.

For at vi kan bedst muligt udnytte de enorme potentielle marketingsmuligheder på de sociale medier til din fordel – hjælper vi dig gerne med at drøfte dine muligheder, så du får en klar idé om, hvad der virker netop for din virksomhed. Herefter tilbyder vi også hjælp til at opsætte dine Instagram kampagner rent praktisk, så de virker efter hensigten og skaber mest mulig konverterende trafik til din hjemmeside eller app.

Vimeso opsætter kampagner, der rammer den rigtige målgruppe med det rigtige budskab på det helt rigtige tidspunkt.