Facebook annoncering

Vi hjælper bl.a.

Referencer:

Morten Brandrup
CEO – Mikael B. Design

“Lasse fra Vimeso Marketing er et yderst behageligt og kompetent menneske. Lasse har på kort tid skabt rigtig flotte målbare resultater med vores Facebook annoncering, hvilket bl.a ses på den forbedrede konverteringsrate og øget omsætning / ROI. Han har været god til at sætte sig ind i vores specielle behov hvor der er en fin balance mellem branding og salg. Der skal lyde en varm anbefaling herfra.”

Martin Windelborg
Ejer – BYIC.dk

“Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Vimeso Marketing, som har gået professionelt til opgaven og bidraget med værdifuld indsigt og analyse af data til løbende justering af vores annoncering på facebook. Det har medvirket til en fantastisk eksekvering af vores markedsføring og skabt synlighed på facebook som driver relevant trafik der konverterer til salg.”

Judith Vestmark Hansen
Marketingkoordinator – KJV A/S

“Vi leverer bl.a. skærende værktøjer, transmissioner og svejseudstyr til Jern og Maskinindustrien – altså teknisk tunge ikke umiddelbart Facebook-oplagte produkter.  Lasse har hjulpet os med rådgivning og Facebook-annoncering med henblik på at øge salg i webshop, antal følgere på siden og antal tilmeldinger til vores nyhedsbrev. Og det har han gjort rigtig godt! Han arbejder dedikeret, og ved hvad han taler om. Så hvis du vil have resultater, så kan jeg kun anbefale, at du tager fat i Lasse fra Vimeso Marketing.”

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt os i dag og modtage et gratis og uforpligtende tilbud