Facebook annoncering

Eksperter i Facebook annoncering – vi skaber mærkbare resultater og øget ROAS

Eksperter i skræddersyet Facebook annoncering.

Hos VIMESO ved vi, hvad der skal til for at opnå resultater gennem målrettet og skarp Facebook annoncering. Uanset om dit fokus er B2B eller B2C, så kan vi hjælpe dig inden for de følgende områder:

· Sælge flere produkter
· Skaffe tilmeldinger til dit arrangement
· Få flere personer tilmeldt til dit nyhedsbrev
· Brande din virksomhed
· Generere flere leads
· Rekruttere nye medarbejdere

Med vores tætte kontakt til vores danske Partner Manager hos Facebook i Dublin, har vi altid adgang til den nyeste data, de nyeste udvidelser og de nyeste tiltag fra Facebook, før vores konkurrenter har det. Og som kunde hos os, får du den samme fordel.

Vi har blandt andet hjulpet…

Hvad kan vi hjælpe med?

Brande din virksomhed via Facebook

Vi kan hjælpe dig med at øge dit kendskab til forbrugerne.

Signups til dit nyhedsbrev

Få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

Remarketing

Både dynamisk og statisk. Vi skaber en historie og øger din ROAS!

Sælge flere produkter

Vi kan hjælpe dig med at sælge flere produkter vi Facebook annoncering.

Fokus på ROAS

Vi har flere cases med over 10x ROAS.

Generere flere leads

Vi kan hjælpe dig med at indsamle leads – både B2C og B2B.

…og hvad siger kunderne?

Daniel fra Møbelkompagniet

“Hvis i mangler en stærk fyr til noget social markedsføring, Facebook, Instagram, hvad end det kan være, så hiv fat i Lasse. Han er knivskarp og kan sit kram.”

– Daniel Gerfort, Partner i Møbelkompagniet

“Indsigtsfuld rådgivning og lynhurtig eksekvering. På toppen har VIMESO løst nogle udfordringer ift. Facebooks policies, som vi ellers ikke har kunnet løse.”

Per Bausager
Adm. Direktør – Virtucyclinggear.com

“Vi leverer bl.a. skærende værktøjer, transmissioner og svejseudstyr til Jern og Maskinindustrien – altså teknisk tunge ikke umiddelbart Facebook-oplagte produkter.  Lasse har hjulpet os med rådgivning og Facebook-annoncering med henblik på at øge salg i webshop, antal følgere på siden og antal tilmeldinger til vores nyhedsbrev. Og det har han gjort rigtig godt! Han arbejder dedikeret, og ved hvad han taler om. Så hvis du vil have resultater, så kan jeg kun anbefale, at du tager fat i Lasse fra Vimeso Marketing.”

Judith Vestmark Hansen
Marketingkoordinator – KJV A/S

Skal jeg komme med et bud på, hvad vi kan gøre for dig?
Forstå din målgruppe

Vi splittester og analyserer konstant på vores kunders Facebook annoncering. Ved at kigge på den indkommende og nuværende data kan vi finde frem til den bedste måde at nå din målgruppe. Hvornår er de mest modtagelige? Hvilke budskaber virker bedst? Hvem udviser størst interesse? Med svarene til disse spørgsmål bliver din annoncering mere effektiv end nogensinde før.

Vi tager os af det hele

Lige fra idé- og planlægningsfasen til udviklingen af de skræddersyede annoncer samt løbende analyser, tilretninger og optimeringer – vi sørger for alt, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Den rette segmentering, målretning og præcision af hver enkelte kampagne er altafgørende, og det tager vi selvfølgelig også kærligt hånd om.

Fokus på skarp annoncering

Facebook annoncering bliver mere og mere personliggjort, og vi hjælper dig med at opbygge forholdet til din målgruppe og troværdighed til din virksomhed. Dette gør vi gennem annoncer fyldt med personlighed og fængslende indhold, så dit brand, produkter og ydelser også sælger, når vi rammer din målgruppe.Vi hjælper dig også med at få stærkere gennemslagskraft i din annoncering ved at kombinere din Facebook annoncering med remarketing og Instagram annoncering. Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til netop din virksomhed.

Vi forvandler besøgende til kunder

En potentiel kunde, der allerede har været på din hjemmeside eller webshop, som har kigget på dine varer, men uden at handle, kan virke som en tabt kunde. Det behøver dog langt fra at være tilfældet. Facebook remarketing giver dig nemlig mulighed for at få fat på dem igen, så de kan få taget det sidste skridt i købsprocessen. Og det hele kan ske for en brøkdel af den pris, du normalt giver for at få en ny kunde i butikken.

Remarketing på Facebook

Vi har stor fokus på remarketing, da det er et af de bedste værktøjer i værktøjskassen.Det kan være indviklet at sætte remarketing op selv rent praktisk, hvis man ingen erfaring har med dette. Så hvis du vil have en løsning, hvor alt bliver klaret for dig, og du ikke skal tænke på andet end at glæde dig over den kommende stigning i antallet af konverteringer, så står vi klar til at hjælpe dig.Vi hjælper dig også gerne med at kombinere din Facebook remarketing med Facebook annoncering og Instagram annoncering – Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til netop din virksomhed!Vil du gerne vide mere? Kontakt os