ydelser
Facebook kursus
Facebook annoncering
Instagram annoncering

Facebook og Instagram annoncering – udnyt potentialet!

Velkommen til en spændende og dynamisk verden af Facebook annoncering – et effektivt kraftcenter af marketing, public relations, annoncering og management af kunderelationer – alt samlet ét sted.

I de seneste år er de sociale medier vokset markant og er blevet en indflydelsesrig kernenøgle for mange virksomheder på tværs af forskellige brancher. Hvert år tager flere og flere virksomheder de sociale medier til sig som del af deres marketing.

Facebook annoncering – en verden af muligheder!
Annoncering på Facebook giver din virksomhed en fantastisk mulighed for en målrettet eksponering og annoncering, hvor din virksomhed kan skabe en større kundeskare og pleje kunderelationen aktivt. Skab en stærk social synlighed, hvor I taler direkte med kunderne, og får indsigt i kundernes bevidsthed samt skaber rige og givende kundeloyalitet på måder som I tidligere kun kunne drømme om.

Vi ved godt hvor dine potentielle kunder gemmer sig
Med annoncering på Facebook har du bedre muligheder for at segmentere og indskærpe din målgruppe, og derigennem skabe et attraktiv brand awareness og styrke virksomhedens image. Det er en effektiv måde at nå hurtigere og lettere ud til dine potentielle kunder samt styrke virksomhedens konkurrenceevne. Her er mulighederne også utallige, når din virksomhed skal være skarpere til at skabe opmærksomhed omkring jeres brand og produkter – derfor er det vigtigt at din virksomhed er social og synlig, der hvor dine potentielle kunder er og gemmer sig.

Facebook’s betydning for din virksomhed
Supplér din eksisterende markedsføringsstrategier med annoncering på Facebook, og styrk dit image, promovér dine produkter på en attraktiv og kreativ måde og skab et bred og loyal kundeskare. Facebook stiller en stærk værktøjskasse til rådighed, til opbygning af ens kampagner og til at måle effekten af ens indsats og produkt med daglige statistikker og ROI. Dette kan blandt andet gøres med målrettede kampagner og effektmålingen af disse.

Social og synlig med succes – annoncering på Facebook med Vimeso Marketing
Har du ikke tid eller nok viden til at håndtere annoncering på sociale medier på egen hånd? Så er det her Vimeso Marketing kommer i billedet. Vi hjælper dig med at udarbejde effektive guidelines, marketingstrategier, strategiske analyser og udnytter dataen på en værdifuld måde som du vil mærke på bundlinjen.

Vimeso Marketing stiller din virksomhed skarp på en værdifuld eksponering og annoncering, hvor vi hjælper dig med at forvandle besøgende til jeres potentielle kunder.