Om casen

SteamRex har siden stiftelsen i 2018 sat helt nye og imponerende standarder inden for bilpleje. Den unge virksomhed har på rekordtid leveret bæredygtig og kvalitetssikret bilrengøring til over 15.000 glade privat- og erhvervskunder. Foreløbigt dækker SteamRex hele Sjælland og Stockholm med deres ydelser, men er snart klar til at udvide deres geografiske dækningsområde.SteamRex har i en tid med høj fokus på klima og bæredygtighed formået at udtænke en rengøringsløsning, hvor der ikke kun spares på vandet, men også undlades at bruge sæbe og diverse kemikalieholdige produkter.

Hvad var udfordringen?

SteamRex har på mange måder haft en fantastisk start, hvor interessen fra dag 1 har været enorm fra såvel privatpersoner som virksomheder og offentlige instanser. Det har dog ikke været uden udfordringer.En af virksomhedens helt store udfordringer kredsede om den høje og voksende CPA. Prisen pr. konvertering voksede og voksede, og det kunne mærkes på bundlinjen. Derfor manglede der i høj grad kontrol og et bedre overblik over markedsføringen.
Først og fremmest åbnede vi op i deres målgrupper og afsøgte nye og hidtil ubenyttede muligheder. Et meget effektivt tiltag har været at arbejde med automatiske placeringer, som har gjort det muligt at nå bredere ud og få mere ud af markedsføringskronerne. I vores arbejde med SteamRex erfarede vi, at de tidligere kreativer var mættet, hvorfor vi skiftede netop kreativer. Dette viste sig at være den helt rigtige strategi til at opnå bedre resultater.

Hvordan løste vi det?

Resultatet

Mærkbare resultater

CPA er faldet tre gange, på trods af at forbruget har været nøjagtigt det samme. Det betyder, at SteamRex har modtaget langt flere konverteringer for samme budget. Dette har vel at bemærke kunne lade sig gøre på samme tid, som firmaets markedsføringsomkostninger er blevet næsten halveret.

240% højere ROAS

SteamRex har foruden en faldende CPA kunne nyde godt af et bedre overblik. Vi har sikret et gennemsigtigt overblik og indblik i både data og statistik, så der ikke længere skal herske tvivl om, hvorvidt annonceringen er rentabel.

9,8x

ROAS

68,23%

lavere pris per konvertering

240,53%

højere ROAS

Bliv kontaktet

Skal jeg komme med et bud på, hvordan jeg kan optimere jeres annoncering på Facebook? Bliv kontaktet af mig i dag.

bliv kontaktet

Skal jeg også hjælpe dig?

Alle vores kunder er vores samarbejdspartnere  vi har først succes, når vores kunder har succes. Vi går kreativt til værks, arbejder grundigt og dybdegående med data og elsker at teste. Alt hvad der har med annonceringen at gøre varetager vi  content, creative, landingpages osv. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder.
Bliv kontaktet