Om casen

Kings & Queens har siden opstarten i 2004 forsynet konger og dronninger (mænd og kvinder) med en verden af modetøj fra tidens hotteste brands. Listen over brands tæller over 50 af slagsen, hvor bl.a. Tommy Jeans, Calvin Klein, Les Deux og Nike er repræsenteret. Kings & Queens har butikker i både Jylland og på Sjælland samt på Fyn. Ligeledes driver virksomheden en velbesøgt og populær webshop, som vi har haft fornøjelsen af at arbejde med.

Hvad var udfordringen?

Kings & Queens opererer på et ekstremt konkurrencepræget marked, hvor man skal være dygtig på alle parametre for at få en bid af kagen. Grundet en intens konkurrencesituation med mange veletablerede spillere har det været nødvendigt at skalere hurtigt for at kunne skabe en gunstig konkurrenceposition. I den anledning har det været nødvendigt at skrue på markedsføringen.
Første step har været at udvide virksomhedens kampagner for at opnå større og samtidig målrettet eksponering. Dette har gjort det muligt at komme ud til endnu flere potentielle kunder.Derudover har Kings & Queens gennem vores arbejde fået et bedre retargeting flow. Det forbedrede flow har gjort det muligt at sikre en langt højere genkøbsrate.Tilmed har vi arbejdet målrettet med Kings & Queens’ kreativer med en ambition om at få virksomheden til at skille sig ud fra mængden. Med en innovativ og kreativ tilgang har det været muligt at skabe unikke og troværdige kreativer, som vel at bemærke konverterer.

Hvordan løste vi det?

Resultatet

Mærkbare resultater

Det dedikerede annonceringsarbejde kan direkte aflæses ud fra omsætningen, som er steget markant i perioden.

81% højere omsætning

Forklaringen på den øgede omsætning skal findes i, at vi har kunne skalere deres budget med fem til seks gange. Vi har samtidig bibeholdt en gunstig ROAS.

82,73%

flere salg.

131,96%

højere annoncebudget

81,74%

højere omsætning.

Bliv kontaktet

Skal jeg komme med et bud på, hvordan jeg kan optimere jeres annoncering på Facebook? Bliv kontaktet af mig i dag.

bliv kontaktet

Skal jeg også hjælpe dig?

Alle vores kunder er vores samarbejdspartnere  vi har først succes, når vores kunder har succes. Vi går kreativt til værks, arbejder grundigt og dybdegående med data og elsker at teste. Alt hvad der har med annonceringen at gøre varetager vi  content, creative, landingpages osv. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder.
Bliv kontaktet