Om casen

Møbel Kompagniet sælger kvalitet- og prisvenlige møbler, lige fra den store hjørnesofa i stuen til knagerækken i entréen, både via deres showroom i Herning og deres webshop.Møbel Kompagniet sælger kvalitet- og prisvenlige møbler, lige fra den store hjørnesofa i stuen til knagerækken i entréen, både via deres showroom i Herning og deres webshop.

13x

return on ad spend

8x

mere i omsætning

10x

return of investment

Bliv kontaktet

Skal jeg komme med et bud på, hvordan vi kan optimere jeres annoncering på Facebook? Bliv kontaktet af mig i dag.

2 hurtige

Sådan har vi hjulpet Møbelkompagniet

Vi skaber resultater

Ved at udnytte Facebooks markedsføringsmuligheder udvikler du dit brand og opbygger loyale kunderelationer. Vi kan hjælpe dig med at sælge mere, styrke din awareness eller få flere signups til dit nyhedsbrev.

Direkte kontakt med Facebook

Vi er et, ud af få Facebook bureauer, med direkte kontakt til vores egen Partner Manager hos Facebook i Dublin. Hvilket betyder, at vi altid er opdateret med nyeste annonceværktøjer, data og viden fra Facebook.

bliv kontaktet

Skal jeg også hjælpe dig?

Alle vores kunder er vores samarbejdspartnere  vi har først succes, når vores kunder har succes. Vi går kreativt til værks, arbejder grundigt og dybdegående med data og elsker at teste. Alt hvad der har med annonceringen at gøre varetager vi  content, creative, landingpages osv. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder.
Bliv kontaktet