Eksperter i annoncering på Facebook 🚀
Specialister i annoncering på Facebook, med direkte kontakt til Facebook 🎯

Hos Vimeso ved vi, hvad der skal til for at løfte din bundlinje gennem målrettet og skarp Facebook annoncering! Vi er samtidig et, ud af få Facebook Bureauer der har fået tildelt en kontaktperson hos Facebook i Dublin. Dette betyder, at vi hurtigere kan løse opstået problemer for vores kunder, få adgang til nye værktøjer (før andre!) samt insights!

Vi kan f.eks. hjælpe dig med at…

· Sælge flere produkter

· Skaffe tilmeldinger til dit arrangement

· Få flere personer tilmeldt til dit nyhedsbrev

· Brande din virksomhed

· Generere flere leads

· Rekruttere nye medarbejdere

… og meget mere

Skal vi hjælpe dig med annoncering på Facebook? 👇🏼


Vores gode samarbejde med vore danske Partner Manager hos Facebook i Dublin betyder, at vi kan få løst pludseligt opstået problemer med Facebook-side eller annoncekontoer hos vore kunder, samt adgang til nye værktøjer, data og meget mere, før andre – altid til din fordel.

Hvad er en god annonce værd, hvis den ikke rammer de rette mennesker? 

Uden en målrettet strategisk annonce vil det for kunden være som at lede efter nåle i verdens største online høstak – men det er her vores ekspertviden kommer i billedet, når det kommer til Facebook annoncering. Vi står for alt – lige fra idé- og planlægningsfasen til udviklingen af de skræddersyede kampagner- og annoncer, samt løbende analyser og optimering – så du får mest muligt ud dine annoncekroner. Den rette segmentering, målretning og præcision af hver enkelte annonce er altafgørende, og det tager vi selvfølgelig også kærligt hånd om. Ved hjælp af Facebooks unikke adgang til massive antal data, kan vi finpudse og slibe hver eneste annonce, så den står knaldskarpt til den akkurate målgruppe. 


Den skarpe Facebook annoncering får du med Vimeso Marketing 

Facebook annoncering bliver mere og mere personliggjort, og vi hjælper dig med at opbygge forholdet til din målgruppe og troværdighed til din virksomhed. Dette gør vi gennem annoncer fyldt med personlighed og fængslende indhold, så dit brand, dine produkter og ydelser når ud til de rette personer med det rette budskab. Vi hjælper dig også med, at få stærkere gennemslagskaft i din annoncering ved at kombinere din Facebook annoncering med remarketing og Instagram annoncering. Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til netop din virksomhed. Vil du selv hænderne inde i maskineriet, tilbyder vi også 1-til-1 annoncerings kursus. Vi har hjulpet en lang række forskellige virksomheder med deres Facebook annoncering!

CASES:

Detaljer
Kunde: KJV A/S
Hvornår: Maj 2016 – nu
Om KJV A/S
KJV A/S er en af landets førende leverandører af produkter inden for spåntagning, transmission, automation, værktøj, tekniske artikler og værktøjsmaskiner.
33x
Return Of Investment
87
Procentstigning i vækst i omsætning fra Facebook
1541
Antal flere likes
Detaljer
Kunde: Take Offer ApS
Hvornår: April 2016 – nu
Om Take Offer

Take Offer – Danmarks store online rejseklub, som tilbyder deres kunder rejser til hele verden, med gode rabatter. Take Offer er stiftet i 2010, og er nu vokset til en stor rejseklub med over 400.000 medlemmer, rejser til næsten alle destinationer i hele verden.

19x
Return Of Investment
165
Procentstigning i trafik fra Facebook
98
PROCENTSTIGNING I OMSÆTNING
Hvad siger vores kunder...
mikael-b-design-logo
Morten Brandrup CEO - Mikael B. Design
Lasse fra Vimeso Marketing er et yderst behageligt og kompetent menneske. Lasse har på kort tid skabt rigtig flotte målbare resultater med vores Facebook annoncering, hvilket bl.a ses på den forbedrede konverteringsrate og øget omsætning / ROI. Han har været god til at sætte sig ind i vores specielle behov hvor der er en fin balance mellem branding og salg. Der skal lyde en varm anbefaling herfra.
take-ref
Take Offer
Take Offer har samarbejdet med Vimeso siden februar 2016. Vi så hurtigt gode resultater og så derfor et stort potentiale i at fortsætte samarbejde. Sidenhen har fokus været på løbende at optimere performances og afprøve forskellige annoncemetoder for at finde den retning, der passer bedst til Take Offers forretningsmodel. Vi har fundet en model, der i det daglige arbejde både er tidsbesparende og som stadig skaber gode resultater for Take Offer. Vi kan derfor kun anbefale Vimeso til andre virksomheder, der har brug for en hjælp til annoncering på Facebook.
KJV-ref kopi
Judith Vestmark Hansen Marketingkoordinator, KJV A/S
Vi leverer bl.a. skærende værktøjer, transmissioner og svejseudstyr til Jern og Maskinindustrien – altså teknisk tunge ikke umiddelbart Facebook-oplagte produkter.  Lasse har hjulpet os med rådgivning og Facebook-annoncering med henblik på at øge salg i webshop, antal følgere på siden og antal tilmeldinger til vores nyhedsbrev. Og det har han gjort rigtig godt! Han arbejder dedikeret, og ved hvad han taler om. Så hvis du vil have resultater, så kan jeg kun anbefale, at du tager fat i Lasse fra Vimeso Marketing.
fba3
Peter Holm CEO, OUTlife.com
Vi bruger Vimeso til vores Facebook annoncering. Lasse har formået at optimere vores kampagner, og selvom det er store budgetter sikrer han konstant at vores annoncering er optimeret og effektiv. Ud over hans store viden om Facebook annoncering, kan man mærke at han brænder for det han laver. Det giver sig udtryk dels i tilgængelighed – dels i rådgivning. Jeg kan til fulde anbefale Vimeso til alle som ønsker effektiv Facebook annoncering.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller hvis du blot har noget, som du vil spørge os om 👇🏼Vi hjælper også:

“Det handler om at ramme de rigtige personer, med det rette budskab, på det rette tidspunkt!”

Lasse Svenningsen
Facebook-nørd og indehaver.